06 - 54 202 896
info@vsk-installatieservice.nl

Installatiebedrijf regio Bommelerwaard en Land van Heusden en Altena

Over VSK Installatieservice

VSK Installatieservice uw onafhankelijke CV specialist

VSK Installatieservice heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot dé onafhankelijke verwarmingsspecialist in de provincies Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland. Door deze positie bieden wij u de best passende oplossing voor een sterke prijs / kwaliteitsverhouding.  Hierbij stellen wij u als klant centraal in onze dienstverlening. Door onze werkwijze weten steeds meer aannemers en particulieren ons te vinden voor het plaatsen, onderhouden en repareren van hun installaties. Als onafhankelijke en allround verwarmingsspecialist kan VSK installatieservice u op alle onderdelen van dienst zijn. Als extra service helpen wij u met de begroting op lokatie, omdat elke CV installatie op maat moet worden samengesteld.

Totaal Installateur

Naast bovenstaande dienstverlening helpen we u graag verder bij de diensten die we vermeld hebben op onze homepage “Totaal Installateur” Van leidingwerk tot riolering en van vloerverwarming tot ventilatie, wij zijn uw partner! VSK Installatieservice de allround verwarmingsspecialist

Brede Dienstverlening

Bent u op zoek naar onafhankelijk advies over boilers, convectorputten, hr-ketels, radiatoren, thermostaten, vr-ketels, zonnepanelen? Of heeft u onze hulp nodig voor het aanleggen, onderhouden of het repareren van centrale verwarming- en warmwatertoestellen. Aarzel dan niet en bel (06) 54 202 896 of maak gebruik van ons contactformulier.

vsk_vervoer

Offerte & contactformulier

Naam *

Woonplaats *

Telefoon *

Email *

Bericht *